Edzésrend

Kedves Szülők és Sportolók!

Elnézést kérünk, hogy az első két hétben még sokat formálódnak a dolgok és edzésidőpontok, de folyamatosan jönnek, jöttek az igények és a visszajelzések a szülők részéről és igyekeztünk a legjobb megoldásokat megtalálni. Kérjük, köszönjük a megértésüket, türelmüket!!!
A “kicsiknek” szóló vízilabda edzéseknél a szülők, gyerekek és a sportszakmai szempontok együttes figyelembe vételével az alábbi edzésrendben feltüntetettek szerint a rákoskeresztúri uszodában, hétfő és csütörtök között 19.00 órától 20.30 óráig szeretnénk edzést tartani, pénteken pedig 21.00 óráig, hogy ne csak az úszás, hanem a vízilabda munka is kellőképpen megjelenhessen az edzéseken és a gyerekek, a csapat fejlődni tudjon.
Kérjük ebben a szülők együttműködését! Ha nagyon sok szülőnek, gyereknek okoz gondot ez, kérjük jelezzék a bokayvizilabda@gmail.com e-mail címen vagy közvetlenül az edzőknél.

A buszjáratok indulási rendjének kialakításánál is még egy kis türelmet kérünk, hamarosan erről is kirakunk információt, de nagyon sokféle igényt kell optimálisan összehangolnunk, és a busznak is van egy minimum-maximum kapacitása és menetideje, melyet szintén figyelembe kell vennünk.
Az alábbi linken pedig elérhető a szeptember 18-23. közötti edzésrend.
Jó munkát!
Bokay Csapat