Tábori információk

,
Koós-Lukács Tímea

Tisztelt Szülők!

Köszönjük azoknak, akik e-mailben – kérésünknek megfelelően – április 8-ig jelezték, hogy a német csapatos táboron részt vennének, de kevesen voltak. A lehetőség különben nem mindenki számára volt adott, hiszen nagyobb korosztályú csapat jött volna. Józsi kihirdette a névsort, kikre számított volna. Tehát hiába jelentkezett egy teljesen kezdő, vagy korosztály szerint túl kicsi. Ebben megértéseteket kérjük! A hivatalos jelentkezés az e-mailen történő, nem a facebookos hozzászólás!!! De figyelembe vettük az itteni reakciókat is.
Minimum 15 gyereknek/szülőnek kellett volna jelentkeznie írásban.
Igen, először április 30-ig kértük a táboros visszajelzéseket, de egyedül ennél, a németes tábornál kértük, hogy a szülők feltétlenül jelezzék április 8-ig a részvételi szándékot, mert a német csapat visszaigazolást várt tőlünk. Az egyes e-mailekre azért nem reagáltunk egyenként, mert vártuk, reménykedtük, hogy összejön a létszám. Ez nem sikerült.
TEHÁT AKKOR SZERETNÉNK EZÚTON IS NYOMATÉKOSAN KÉRNI MINDEN SZÜLŐTÓL ÁPRILIS 30-IG JELEZZE ÍRÁSBAN E-MAIL EN A BOKAYVIZILABDA@GMAIL.COM E-MAIL CÍMEN, HOGY MELYIK EDZŐTÁBORBAN VENNE RÉSZT A GYERMEKE!!!
Szükséges adatok: gyermek neve, születési év, tábor(ok) időpontja.
A jelentkezés 5000 Ft/gyerek/tábor előleg elutalásával válik hivatalossá!!!
A táborok díja 22.000 Ft/fő/hét, mely az étkezést is magában foglalja.
A tervezett NÉMET TÁBOR IDEJÉN IS TARTANÁNK EDZŐTÁBORT!

TÁBORIDŐPONTOK:
2018. július 2-tól július 6-ig
NYÁRI ÚSZÓ TÁBOR a kicsik részére (akiknek még az úszást kell tanulni, a technikájukon javítani) és a péceli úszó-vízilabda osztályt kezdők részére

2018. július 9-től július 13-ig
NYÁRI ÚSZÓ TÁBOR a kicsik részére (akiknek még az úszást kell tanulni, a technikájukon javítani) és a péceli úszó-vízilabda osztályt kezdők részére
Edzők: Závodi Petra, Kiss Nikolett, Mármarosi Lilla,

VIZILABDA EDZŐTÁBOROK
2018. július 23 – 27.
2018. július 30 – augusztus 3.
2018. augusztus 6- 10.
Edzők: Varga József, Necz Ádám, Hargitai Attila

Oláh Orsolya
elnök