FONTOS NYÁRI INFORMÁCIÓK

,
Koós-Lukács Tímea

Kedves Szülők!

Pár információ a nyárra.

EDZÉSEK / Úszó-vízilabda edzések heti két alkalommal, kedden és csütörtökön, 18.00 – 19.00 óra között, a táborozástól függetlenül zajlanak a rákoskeresztúri Újlaki Uszodában. Mindenkit sok szeretettel várnak az edzők!

TAGDÍJAK, TÁBORDÍJAK / Továbbra is várjuk a nyári hónapok tagdíjbefizetéseit a Tisztelt Szülőktől. Kérem annak elfogadását, melyet minden új beiratkozónál elmondtunk, hogy havi tagdíj van az egyesületben – nem csak nálunk, minden egyesületnél – a havi tagdíj összege nem változik, fix összeg, nem függ attól, hogy nyáron hányszor tartunk edzést, és attól sem, hogy a gyerek látogatja-e rendszeresen a nyári edzéseket, vagy nem! Ha nyáron egyáltalán nem tartana az egyesület edzéseket, akkor is havi tagdíj van és ezt a nyári hónapokra is be kell fizetni. Nagyon szépen kérem a Kedves Szülőket, hogy erről ne nyissunk újabb és újabb vitákat. Mert indokolatlan. Ez az egyesületi sportolás rendszere. Mindenhol.

Tagdíjbefizetésekre készpénzben, a táborok kezdőnapjainak reggelén van lehetőség a keresztúri uszodában.

Felhívjuk a Kedves Szülők figyelmét, hogy akinek tartozása van tagdíjakat illetően, nem tudja elkezdeni a bajnoki szezont. Ez szintén az egyesületi és bajnoki rend előírása. Kérem, ennek elfogadását.

Ahol tábordíj-elmaradások vannak, kérem, hogy legkésőbb a tábor első napján ezt a rendezzék a szülők, hiszen értelemszerűen, akinél elmaradás van, nem tudja elkezdeni a tábort a gyermek.

TÁBOROK / Még vannak szabad helyek a táborokban, így folyamatosan lehet jelentkezni, bekapcsolódni!

Táboridőpontok:

2018. július 23–27.
2018. július 30 – augusztus 3.
2018. augusztus 6-10.

Táborhelyszín: rákoskeresztúri Újlaki Uszoda (XVII., Budapest, Uszoda u. 2.)

A táborok díja külsősöknek: 25.000 Ft/fő/hét, egyesületi tagoknak: 22.000 Ft/fő/hét, mely díj az étkezést is magában foglalja.

TÁBORFELSZERELÉSEK, TÁBORINFÓK / Az alábbiakban szeretnénk a Bókay-KSI táboraival kapcsolatban tájékoztatást nyújtani.

Étkezés:
A táborban háromszori étkezés biztosított. Hideg tízórai és uzsonna, valamint meleg ebéd (az uszoda területén elfogyasztva).

Napirend:
7.30 – 8.00 Táborba érkezés
8.00 – 8.30 Átöltözés
8.30 – 10.30 Edzés
10.30 – 11.30 Pihenőidő
11.30 – 12. 00 Ebéd
12.00 – 13.00 Pihenőidő
13.00 – 14.30 II. Edzés
14.30 – 16.00 Szabadjáték, közben uzsonna
16.00 – 16.30 Táborzárás

Felszerelés:
Az uszoda zöldterületén a homokozó mellett, sátor kerül felállításra. Itt a gyerekek a pihenő és játszóidőben el tudják foglalni magukat. Homokozó felszerelést, játékokat, színezőt, papírt, ceruzákat, focilabdát biztosítunk!!! Ezt nem kell hozni a gyereknek! Mobiltelefont mindenki csak saját felelősségre hozzon, de nagyon örülnénk, ha a pihenőidő, nem a telefon-nyomogatásról szólna! 🙂
Amit hozzanak: fehér póló, naptej, fejfedő (kendő, nyári sapka) a napvédelem miatt, kicsiknél maximum 1 db (!) alvós állat, polifoam, törölköző, fürdőruha, úszósapka, úszószemüveg, papucs, kulacs. A kulacsban vizet hozzanak, ne cukros üdítőt! A helyszínen mindig utántöltjük friss vízzel a kulacsot. A kulacs azért is nagyon fontos, hogy az edzők folyamatosan figyelemmel tudják kísérni, a megfelelő folyadékfogyasztást, -utánpótlást.

Tábordíj-elmaradás befizetése: A táborok első napján 7.30 órától várom a résztvevő gyerekek szüleit, a keresztúri Újlaki Uszodában, hogy akiknél elmaradás van, be tudja fizetni készpénzben a tábordíjat, valamint az esetlegesen elmaradt tagdíjakat. (8.30 órakor már indul az edzés).

Nyilatkozat:
Az alábbi linkre is feltöltött, táborozáshoz szükséges nyilatkozatot kérem kinyomtatva, kitöltve a táborkezdéskor hozzák magukkal a szülők (ha valakinek gondot okoz a nyomtatás, lesznek nálam üres példányok, így a helyszínen is ki lehet tölteni a papírt).

Letölthető nyilatkozat: https://drive.google.com/file/d/1Oqm5JdtQX5B7zYIYRzRTNagdoy8d2BrN/view?usp=sharing

Mindenkit sok szeretettel várunk, kérdés esetén nyugodtan keressék, keressétek az edzőket, illetve engem!

Oláh Orsolya, egyesületi vezető

Telefon: +36-30/416-9388

E-mail: bokayvizilabda@gmail.com